Share

Home / Business / Hală de depozitare nouă, construită de Mapcom Logistik

Hală de depozitare nouă, construită de Mapcom Logistik

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare (proiect) nr. 7624/29 noiembrie 2016 (fără studiu de evaluare a impactului, fără studiu EA), în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru  proiectul “Desființare clădiri prelucrare material lemnos corp C5, C6 C7 și C8 și obținerea autorizației de construire hală depozitare”, propus a fi amplasat în Târgu-Mureș, strada Barajului, nr. 3, titular SC Mapcom Logistik SRL.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Întâlnire Invest Club Mureș

Invest Club Mureș organizează la Hotel Privo, marți, 26 martie, de la ora 19.00, o …

Share
Share