Home / Politic / Naționaliștii din PRU au marcat 98 de ani de la Marea Unire a românilor!

Naționaliștii din PRU au marcat 98 de ani de la Marea Unire a românilor!

1

Ziua Națională a României a reprezentat un prilej de sărbătoare pentru membrii și simpatizanții Partidului România Unită, dar și un moment de recunoaștere adusă înaintașilor noștri care s-au sacrificat pentru făurirea României Mari.

2

Aceștia s-au întrunit în centrul municipiului Tîrgu-Mureș, fiind însoțiți de președintele PRU, Bogdan Diaconu și de secretarul general al formațiunii, Horațiu Șerb, ei alegând să fie pe meleaguri mureșene chiar pe 1 decembrie. Ne-au onorat cu prezența și domnii Lazăr Lădariu și Ioan Sabău-Pop, cunoscuți militanți pentru cauza națională. Dat fiind faptul că, din nefericire, autoritățile nu au permis partidelor politice să depună coroane de flori în cinstea celor căzuți la datorie, PRU a ales să depună separat o coroană la Statuia lui Avram Iancu. În continuare, naționaliștii s-au îndreptat spre hotelul Grand, înarmați cu steaguri tricolore și rezonând cu miile de târgumureșeni care au sărbătorit Unirea în stradă.

3

Acolo, s-a desfășurat o conferință dedicată Zilei Naționale, la care au participat peste 200 de buni români. În acest context, au luat cuvântul președintele Filialei PRU Mureș, Răzvan Biro, cât și invitații de seamă menționați anterior și candidații noștri la Alegerile Parlamentare, Conf. Univ. Dr. Nicolae Ploeșteanu, Sergiu Aștelean și Liviu Natea.

4

Pe parcursul aceleiași zile, echipa România Unită s-a deplasat la Cristești și Reghin, pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții din aceste localități și a le expune viziunea partidului și principalele măsuri de guvernare. Pretutindeni, colectivul PRU a fost însuflețit de entuziasmul celor cu care a intrat în contact și de încrederea lor într-o forță politică modernă, intransigentă și capabilă să genereze mult-dorita schimbare a modului de a face politică în România postdecembristă. Trăiască România!

Publicitate electorala. Articol comandat de PRU Mures. Cod AEP: 11160009

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ALARMANT! Peste 70 de localități mureșene, în scenariu ”roșu” și ”galben”!

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș au publicat, pe pagina web a instituției, www.aspms.ro, ratele …