Home / Social / Moș Nicolae sosește cu tolba plină la Auchan Târgu-Mureș

Moș Nicolae sosește cu tolba plină la Auchan Târgu-Mureș

Moș Nicolae sosește cu tolba plină în Centrul Comercial Auchan Târgu-Mureș pregătit cu multe surprize pentru ghetuțele clienților. „În această iarnă, Centrul Comercial Auchan Târgu-Mureș vă invită să vă bucurați de surprizele pregătite dar și să împărțiți bucuria cu ceilalți. În seara de 5 decembrie, Moș Nicolae vă așteaptă începând cu ora 18:30 să vă lăsați ghetuțele în zona special amenajată din Centrul Comercial Auchan Târgu-Mureș. Vizitatorii care își lustruiesc și își aduc încălțămintea în centrul comercial vor fi răsplătiți de Moș Nicolae așa cum se cuvine, iar pe 6 decembrie, începând cu ora 17:00, pot veni să își descopere surprizele”, se precizează pe pagina de Facebook a Centrului Comercial.
Fiecare persoană poate depune o singură pereche de încălțăminte, în schimbul căreia va primi un bon de ordine. Spațiul amenajat pentru această acțiune este păzit, Moș Nicolae fiind singurul care are acces.
„Bucuria este mai mare atunci când o împărțim cu ceilalți, astfel în momentul în care ne lăsați ghetuțele vă rugăm să ne aduceți o jucărie în dar pentru un copiii nevoiași. Din respect pentru copii, vă rugăm să aduceți doar obiecte îngrijite sau noi. Jucăriile vor fi apoi donate copiilor din comunitățile vulnerabile. Iarna este anotimpul în care magia trebuie trăită din plin, este timpul pentru sărbători de basm, bucurie, daruri și colinde. Bucură-te şi dă mai departe”, au mai transmis reprezentanții Auchan Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Propunere pentru închiderea Pieței de vechituri!

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat marți, 27 octombrie, pe pagina de Facebook …