Home / Diverse / Află cât de noroc ești, în funcție de ziua în care te-ai născut

Află cât de noroc ești, în funcție de ziua în care te-ai născut

Distribuie

 

În numerologie, ziua în care ne-am născut este perfect legată de destinul nostru.

Luni. Ziua de luni este guvernată de Soare. Persoanele născute în această zi sunt punctuali, sensibili, serioși, generoși, autoritari, binevoitori. Datorita respectului pe care îl oferă și al educației de care dau dovadă, persoanele născute luni, deși pretind ca îți spun totul în fașă atunci când este cazul, nu te vor jigni prin spusele lor.

Marți. Ziua de marți este guvernată de Mercur. Persoanele care s-au născut în această zi, sunt cele mai norocoase. Cei născuți marți sunt persoane active, vesele, pozitive, ambițioase, schimbătoare, suspicioase.

Miercuri. Ziua de miercuri este guvernata de Lună. Persoanele născute în această zi dau dovadă de încredere, hotărâre, introvertire, răbdare. Aceste persoane se pot cu usurință sacrifica pentru binele celor din jur fără vreun interes personal, fără să ceară niciodata ceva în schimb.

Joi. Ziua de joi este guvernată de Marte. Cei născuți în această zi se pot numi ghinioniști. Este ziua tuturor ghinioanelor. Au probleme și în relațiile de cuplu, trecând cu ușurință de la o relație la alta, fără stabilitate. Sunt romantici, sensibili, sociabili și independenți.

Vineri. Ziua de vineri este guvernata de Jupiter. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte disciplinati, muncitori, iubitori, norocul este la el acasă, au foarte mult magnetism, parcă atrag binele de partea lor, viața lor îndreptându-se mereu într-o direcție bună indiferent de cumpenele de care se lovesc pe parcurs.

Sâmbătă. Ziua de sâmbătă este guvernată de Venus. Doritori de lux, cei nascuti in acesta zi ajung să îl si obțină. Au suflet de artisti, de aceea sunt foarte iubiti si respectati. Sunt foarte cheltuitori dar stiu sa isi gestioneze banii astfel incat sa nu ramana niciodata fara. Sunt persoane foarte sociabile, de aceea intalnesc de-a lungul timpul foarte multe persoane si au foarte multi prieteni.

Duminică. Ziua de duminica este guvernata de Saturn. Cei născuți în această zi sunt persoane norocoase, dar în ciuda acestui lucru se lovesc deseori de eșecuri, partea bună este că se ridica mereu din propria cenușă precum pasarea Pheonix. Au suficiente probleme de sănătate, neînțelegeri în familie, eșecuri în dragoste, dar le rezolvă pe toate de-a lungul timpului.

Sursa Lyla


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.