Home / Slider / Elevi voluntari la Căminul pentru vârstnici

Elevi voluntari la Căminul pentru vârstnici

 

Ziua internațională a voluntarilor, 5 decembrie, a fost dedicată persoanelor care își dăruiesc timpul, talentul, energia, cunoștințele și abilitățile în folosul comunității, pentru un viitor mai bun al întregii societăți. De această zi s-au bucurat și B-unicii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Tîrgu Mureș, care au fost vizitați de elevii claselor a-V-a A și a-VI-a A, de la Școala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, sub îndrumarea profesoarelor Ioana Duma și Atomei Nicoleta. ”Cu ajutorul părinților acestor minunați copii, au reușit să-i readucă pe bunicii noștri în lumea basmelor de demult, a poveștilor în care toți eram eroi odinioară. Cu vocile lor care umplut casa, cu mirosul de portocale oferit bunicilor și cu foșnetul paginilor răsfoite de bunici împreună cu copii, s-a creat un moment perfect, un moment de basm” precizează Anca Boantă, psiholog în cadrul Căminului.

În România, voluntariatul a devenit cunoscut începând cu anul 1990, când mai multe organizații internaționale de voluntariat au venit în țară, iar altele au înființat filiale, aducând cu ele experiența în lucrul cu voluntarii și coordonarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locuri de muncă disponibile la o firmă mureșeană cu capital german. Numeroase beneficii pentru angajați.

Inginer ProiectantCerinţe:Studii superioare tehnice specificeCunoștințele de programare și experiență în industrie constituie avantajExperiență în proiectare …