Home / Invatamant / Gimnaziul “Mihai Viteazul” premiază micii matematicieni

Gimnaziul “Mihai Viteazul” premiază micii matematicieni

Şcoala Gimnazială ,,Mihai Viteazul” Târgu-Mureș, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureș, a organizat în data de 19 noiembrie 2016, începând cu ora 9.00, cea de-a XVI-a ediţie a Concursului Judeţean de Matematică ,,Numerus” pentru elevii din clasele V-VIII.

La concurs au participat 202 elevi din școlile din județul Mureș, iar subiectele au vizat programa școlară specifică fiecărei clase.

“Avem în noi posibilităţi infinite”

În cadrul concursului, 85 de elevi au obținut rezultate bune și foarte bune, aceștia fiind premiați în cadrul festivității de premiere care a avut loc marți, 6 decembrie 2016, la sala festivă a Liceului Tehnologic ,,Constantin Brâncuși” Târgu-Mureș. La festivitate a fost prezentă doamna inspector școlar de specialitate, prof. Mihaela Cojocnean, care le-a adresat un cuvânt de bun venit elevilor. “Sărbătorim din nou performanța. Este sărbătorirea faptului că avem în noi posibilități infinite. Astăzi premiem rezultatele obținute la cea de-a XVI-a ediție a concursului județean de matematică “Numerus”. Mulțumesc tuturor, colegilor, profesorilor, părinților și mai ales elevilor și aș dori să le amintesc că nimic nu e posibil dacă nu există talent, pasiune pentru matematică””, a transmis prof. Mihaela Cojocnean.

Mulțumiri au fost adresate și catedrei de matematică și direcțiunii Școlii Gimnaziale ,,Mihai Viteazul” Târgu-Mureș.

Adevărata bucurie și mândrie ne-o aduc rezultatele. Felicitări tuturor participanților!

Director,

Prof. Romana Andreea FLEŞERU

113

114

115

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Ana Sfrijan Penciu: ”Cheia unei note mari este motivaţia”

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a șefilor de promoție ai …