Home / Eveniment / Moș Nicolae a aruncat zarurile

Moș Nicolae a aruncat zarurile

Distribuie

După competiția de tenis de câmp organizată la sfârșitul verii de către Organizația Pensionarilor Social Democrați, fiind prima ediție a Cupei Pensionarului la „sportul alb”, în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae a fost disputată a doua ediție a Cupei „Moș Nicolae” la table. La startul întrecerii agreate de persoanele de vârsta a treia s-a aliniat 23 de concurenți. Specific acestui joc, partidele au fost foarte „aprinse”, disputate cu multă pasiune. S-a jucat în sistem turneu, cu primul care câștigă două partide și se anunța un concurs maraton. Primii clasați urmau să fie stabiliți după numărul de victorii obținute, fără alte criterii de departajare în cazul eventualelor egalități la victorii. Unii dintre participanți au renunțat însă după primele eșecuri, astfel încât întrecerea a fost mult scurtată în timp. Dintre aspiranții la primele locuri au rămas până la finalul întrecerilor un număr de 18 concureți. Câștigători au fost desemnați toți participanții, fiecare fiind răsplătit cu o diplomă de participare, înmânată de consilierul local Cristian Bratanovici, în calitate de invitat de onoare.

Cei doi Nicolae, învinși de un Ioan

Fiind totuși o competiție, trebuia să fie și un învingător. Acesta a fost Ioan Trifan, singurul care a obținut 7 victorii în partidele susținute. Pe treapta a doua s-au clasat doi jucători care tocmai poartă numele care denumesc competiția, ambii cu prenumele Nicolae, Florea și Răchită, cu câte 6 victorii. Locul 3 a fost obținut de trei jucători aflați la egalitate: Iacob Morar, Mihai Mărginean și Vasile Moldovan, în timp ce Emil Vlad și Vasile Nemeș au ratat de puți cucerirea unei medalii. Scopul acestor întâlniri este dealtfel mai degrabă unul de dragul competiției, chiar dacă spiritul de fair play este trecut periodic pe plan secund în febra confruntărilor. Finalul este însă de fiecare dată cel dorit de organizatori, iar scopul este atins, după cum recunoștea la final organizatorul Teodor Moldovan, iar întrecerea s-a încheiat cu poza de grup, cu cei care au rămas până la final.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Asociația Visit Mureș: Bujorul de stepă, în centrul atenției la festivalul de la Zau de Câmpie

Distribuie Asociația Visit Mureș, în colaborare cu Asociația pentru Patrimoniu, va organiza în perioada 27-28 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.