Salarii întârziate la Liceul “Rakoczi”. SOS către Guvern lansat de Kelemen Hunor Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 325 Vizualizări

Salarii întârziate la Liceul “Rakoczi”. SOS către Guvern lansat de Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, 7 decembrie, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj Napoca, că îi cere Guvernului, premierului Dacian Cioloş şi Ministerului Educaţiei să intervină în cazul Liceului romano-catolic din Târgu-Mureş, pentru ca profesorii de acolo să poată să-şi primească salariile, informează Agerpres.

“Soarta copiilor este extrem de incertă, nu au primit pedagogii salariile nici pentru noiembrie şi dacă nu se schimbă ceva nu vor primi nici pentru decembrie şi nu se poate accepta o astfel de situaţie. Ei merg în fiecare zi la şcoală, predau, fac ceea ce trebuie să facă orice pedagog. Eu am spus şi premierului şi acum şi prin intermediul presei că solicităm o intervenţie a Guvernului, a Ministerului Educaţiei, fiindcă este responsabilitatea lor”, a spus Kelemen Hunor, potrivit site-ului www.agerpres.ro.

“Este adevărat că au pus un inspector şef şcolar interimar, dar mai este nevoie şi de un director sau cineva cu atribuţii din partea şcolii să semneze statele de plată, altfel profesorii nu vor primii salariile nici pe luna decembrie”, a completat Kelemen Hunor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE