Home / Slider / Spectacol caritabil, ”Și tu poți fi înger”, ediția a IX-a

Spectacol caritabil, ”Și tu poți fi înger”, ediția a IX-a

 

Casa de Cultură a Studenților Tîrgu Mureș organizează în perioada 7-15 decembrie, în colaborare cu Asociația “Mâini Unite” și Asociațiile Culturale “Junii Ardealului”, “Zestrea Mureșului”, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Judeșean Mureș, organizează evenimentul de caritate ”Și tu poți fi înger”, ediția a IX-a. Beneficiarii acestui proiect sunt copii cu rezultate bune la învățătură, proveniți din familii cu risc social, din ciclul primar și gimnazial din unitățile de învățământ din Municipiul Tîrgu Mureș, precum si familiile acestora aflate în dificultate.
Evenimentul se va încheia cu un spectacol caritabil, în data de 15 decembrie, la Casa de Cultură Mihai Eminescu din Târgu Mureș.
Potrivit organizatorilor, vor fi invitați Ansamblul folcloric: ”SPICE MUREȘENE”, ANSAMBLUL ARTISTIC PROFESIONIST ”MUREȘUL” și grupurile vocale “COLINDĂTORI MUREȘENI” – Ovidiu Furnea, Monica Pârlea, Dorin Pintea, Mihai Posteanu
Grupul : “MUREȘENCELE”- Maria Sântean Faghiura, Leontina Pop, Dorina Oprea, Dorina Gal, ”BRĂDULEȚU” – Ioana Toma, Adriana si Nelu Maior, Razvan Circa, Florin Varga, Teodor și Narcisa Togorean, Ionela Morutan și grupul de colindători CTF Târnăveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ: Târgu Mureș – Bătălia electorală, faza pe outdoor

Echipele de campanie ale candidaților la alegerile locale care vor avea loc în data de …