Home / Sport / Baschetbalistele mureșene vizează o nouă surpriză

Baschetbalistele mureșene vizează o nouă surpriză

Distribuie

În cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, a doua a returului, formația UPM BC Sirius Târgu-Mureș va întâlni duminică, 11 decembrie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „D.P. Colibași” din Brașov, formația locală Olimpia CSU Brașov. Formația brașoveană se află pe locul 4 al clasamentului, cu 7 victorii și 3 înfrângeri și a câștigat meciul din tur la scor: 80-51. Mureșencele nu au decât două victorii, dar vin după una care poate da mai multă încredere echipei care a reușit în etapa trecută ceea ce a reușit în această ediție doar campioana Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. UPM BC Sirus a obținut o victorie cu Universitatea Cluj după un joc ce rar se poate vedea în campionatul feminin, încheiat 114-106, cu două reprize de prelungiri.

Olimpia și Sirius s-au mai întâlnit și înaintea startului în sezonul oficial, la prima ediție a Cupei Sirius. Atunci nou promovata mureșeană a obținut o victorie entuziasmantă, joc cu mult suspans, încheiat 79-77, în care jucătoarea mureșencelor Michelle Daniel a reușit să înscrie 26 de puncte, dintre care 6 aruncări de 3, cu un coșul care a adus victoria reușit pe sirena de final. Între timp, în componența ambelor echipe au intervenit schimbări de lot, echipa brașoveană s-a dovedit una dintre cele mai redutabile. La Sirius noul impuls adus de Angel Robinson pare a aduce așteptata schimbare în bine. După ce mureșencele au cedat majoritatea întâlnirilor la scoruri categorice, acum au ocazia să confirme saltul valoric care le-a adus succesul din etapa trecută.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sportivii de la CSS Târgu Mureș, pe podium la lupte libere

Distribuie În cadrul Campionatului Național Școlar – Reșița 2024, sportivii din cadrul CSS Târgu Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.