Home / Slider / Spania angajează români ȋn domeniul agricol

Spania angajează români ȋn domeniul agricol

Distribuie

 

EURES România dispune de 800 de locuri de muncă ȋn domeniul agricol ȋn Spania – 500 de posturi pentru femei și 150 de posturi pentru cupluri, oferite de firma Surexport Compania Agraria SL, pentru ocuparea cărora se vor organiza selecții ȋn perioada 13 – 16 decembrie 2016.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, iar durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de ȋncepere a activității este 15 februarie 2017, potrivit informațiilor furnizate de Camelia Pașca – consilier superior al Agenţiei Judeţene pentru ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureș.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Ȋn decursul orelor de lucru este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, iar contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro/luna asigurare socială. Persoanele cu domiciliul în județul Mureș, interesate să participe la selecție, se pot adresa Consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureș, strada Iuliu Maniu nr. 2, Târgu Mureș, telefon 0265/266.553, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare, sau se pot prezenta direct la una din locațiile precizate anterior, cu actul de identitate ȋn original și o copie a acestuia.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Gustă Basarabia!”, eveniment dedicat armoniei etnice. Află când va avea loc

Distribuie Filiala din județul Mureș a Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” organizează, cu ocazia împlinirii a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.