Home / Politic / Comunicat din partea Prefecturii Mureş: “Organizarea alegerilor parlamentare respectă calendarul alegerilor”

Comunicat din partea Prefecturii Mureş: “Organizarea alegerilor parlamentare respectă calendarul alegerilor”

Distribuie

Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş a remis vineri, 9 decembrie, un comunicat de presă, document pe care îl redăm integral în rândurile de mai jos:

“Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş informează cetăţenii judeţului că toate pregătirile legate de organizarea alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 11.12.2016 sunt în grafic, conform calendarului aprobat.

În urma Deciziei nr. 28 din 05.12.2016 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 28 Mureş, au fost retipărite un număr de aproximativ 531.000 de buletine de vot pentru alegerea Senatului.

Acestea includ, conform legii, numărul de alegători cu drept de vot existenţi la nivel de judeţ, plus rezerva de 10%.

Potrivit prefectului judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, tipărirea noilor buletine de vot pentru alegerea Senatului s-a finalizat vineri, 09.12.2016, la ora 8.00, iar sâmbătă, 10.12.2016, toate materialele aferente procesului de votare vor fi distribuite conform graficului aprobat de către Biroul Electoral de Circumscripţie Mureş împreună cu Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş.

Tot sâmbătă este programată şi verificarea secţiilor de votare, pe cele 12 trasee stabilite la nivel de judeţ.”

 

De asemenea, verificati

UDMR Mureș, 6 candidați noi pentru primăriile din județ

Distribuie După alegerile locale din 2020, UDMR a avut 412 consilieri locali, 39 de de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.