Home / Politic / Pacienții internaţi la Spitalul de Urgență vor putea vota prin intermediul urnei mobile

Pacienții internaţi la Spitalul de Urgență vor putea vota prin intermediul urnei mobile

Distribuie

Pacientii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu-Mureş îşi vor putea exercita dreptul la vot pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016 prin intermediul urnei mobile, dacă au domiciliul sau reşedinţa în judeţul Mureş. „Conform unei adresei transmise Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş de către Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 28 Târgu-Mureş, persoanele internate şi care doresc să voteze trebuie să completeze o cerere, care să cuprindă nume, prenume, cod numeric personal, domiciliul sau reşedinţa, seria şi numărul actului de identitate, care trebuie datată şi semnată olograf. Astfel, pe fiecare secţie se va întocmi un tabel cu cererile pacienţilor privind exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale. Tabelul centralizator al tuturor solicitărilor, împreună cu cererile depuse de persoanele internate, vor fi transmise prin intermediul unui delegat secţiei de votare nr. 30 din cadrul Liceului Tehnologic Ion Vlasiu, secţie la care este arondat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, până cel târziu în preziua votării, până la ora 20.00. În cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş au depus cerere pentru urna specială aproximativ 110 persoane”, se precizează într-un comunicat de presă al SCJU Târgu-Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Număr crescut de viroze în rândul mureșenilor

Distribuie Revenim cu statistica săptămânală referitoare la numărul de îmbolnăviri înregistrat la nivelul județului Mureș, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.