Home / Life style / Șemineul, alegerea care promite utilitate pentru mulți ani, chiar pentru o viață

Șemineul, alegerea care promite utilitate pentru mulți ani, chiar pentru o viață

Distribuie

Atunci când vine vorba de o investiție pe termen lung, oamenii devin brusc mai atenți, pentru că puține sunt acele lucruri care promit utilitate pentru mulți ani, chiar pentru o viață. Dar, este normal să ne putem întrebări de genul  „Cum arata un astfel de produs?”, „Ce utilitate are?”, „Care este termenul de garanție?” și alte intrebari menite sa ne ajute atunci când dorim să cumpărăm și suntem în procesul de alegere.

 

Este de menţionat că şemineele reprezintă o investiţie inteligentă, dar este de observat şi necesitatea unei surse de căldură la fel de calitativă, care să poată fi însă instalată mai uşor şi care să aibă un preţ şi mai accesibil. Este vorba de şemineele pe lemne, produse care au utilitate pe viaţă datorită construcţiei bine realizate şi căldurii naturale de care poţi beneficia intreagă viaţă.

 

Bunicii noştri au folosit sobe pe lemne ca şi sursă principală de căldură, dar şi ca modalitate de a pregătii mâncarea, iar forma pe care aceasta o avea fiind una rudimentară, în acele timpuri fiind mai importantă utilitatea decât aspectul. Dar astăzi, ne interesează în egală măsură amândouă. Datorită tehnologiei avansate, soba pe lemne este o investiţie nu doar de durată, ci şi un element stilistic de care poţi fi bucuros.

 

Din ce material este realizată? Focarul sobei este din fontă, material care oferă principalul factor de calitate. Datorită acestui material, căldura se degajă din focar la scurt timp după aprinderea focului, şi  este rezistent fluctuaţiilor mari de temperatură la care este supus.

 

Cum ne ajută sobă? Sobă încălzeşte camera în care este amplasată şi în acelaşi timp propune un design atractiv. Aceasta poate fi amplasată atât în spaţii înguste cât şi în spaţii largi. Pe lângă dotările obligatorii, soba pe lemne poate fi dotată suplimentar cu clapetă, sistem de reglare automată a aerului de admisie, sticlă de autocurăţare şi plită cu trei ochiuri, dacă îţi doreşti cu adevărat să te foloseşti de sobă ca bunicii tăi.

 

Ce garanţie are soba pe lemne? Garanţia sobei este de 5 ani, iar transportul este gratuit din partea noastră, pentru că tu să te bucuri de ea într-un timp cât mai scurt. Fie că îţi doreşti o sobă, sau amintirea anilor petrecuţi la bunici te-au trimis cu gândul la seminee pe lemne şi vrei să îţi construieşti unul, echipa Şeminee Sibiu este mereu gata să te ajute.  Şeminee Sibiu, parte a grupului PeFoc.ro, cel mai mare site de şeminee din România, are un stoc de peste 6000 de şeminee şi accesorii, la cele mai bune preţuri: de la şeminee pe lemne, clasice sau moderne, la termoseminee, care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, la sobe pe lemne, usi semineu, focare şemineu, burlane şi multe alte accesorii pentru construcţia șemineelor.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Femeia de afaceri – ce elemente distinctive ar trebui să fie amintite în stilul office.

Distribuie Femeia de afaceri este puternică, încrezătoare, își cunoaşte calitățile şi știe să se exprime …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.