Home / Sanatate / Studenții de la Medicină Dentară lansează „Vita StuDentis”

Studenții de la Medicină Dentară lansează „Vita StuDentis”

Distribuie

Numărul al treilea al revistei „Vita StuDentis”, publicația studenţilor de la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, se va lansa astăzi, 9 decembrie. Coordonată de către șef de lucrări dr. Cristina Molnar-Varlam, publicația prezintă gândurile studenților despre viața de facultate și un manifest liric despre cum văd tinerii calea spre evoluție și cum pot deveni mai buni pe zi ce trece.

„Comunitatea studențească de la Medicină Dentară se recomandă de câțiva ani buni prin activități ieșite din tipar, activități ale studenților pentru studenți, iar feedback-ul și impactul ne face să credem că suntem pe un drum bun. În anul 2015, prin eforturile unui grup de 30 de studenți coordonați de un cadru didactic implicat și dornic să aducă ceva nou pentru viața studențească de la UMF Târgu-Mureș a luat naștere un proiect studențesc inedit, revista „Vita stuDentis”. O publicație care îi ajută pe studenții de la stomatologie să încerce încă ceva nou, pe lângă nenumăratele proiecte ale OSMD-ului. Totul a început din entuziasm, creativitate și dorință de implicare, iar acum suntem la apariția cu numărul patru și totul datorită unei colaborări cât se poate de fructuoase dintre studenți și cadrele didactice, pentru că fără un supervizor și coordonator nu există o cale spre definitivarea acțiunilor, de aceea mulțumim doamnei șef de lucrări dr. Molnar-Varlam Cristina pentru răbdare, implicare, sfaturi și ajutor”, a transmis Victor Cepuc, voluntar în cadrul Organizației Studențești de Medicină Dentară (OSMD).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.