Victorie la scor a mureșenilor, 8-2 cu penultima clasată Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

Victorie la scor a mureșenilor, 8-2 cu penultima clasată

În etapa a XV-a a Ligii 1 la futsal, City’us Târgu-Mureș a învins vineri seara pe teren propriu cu scorul de 8-2 (5-0) formația CFF Clujana Cluj-Napoca. Golurile formației mureșene au fost înscrise de Csoma Alpar (min. 4), Alex Pop (7), Mario Duque (15, 17, 24), Bogdan Covaci (17, 31) și Dumitru Mimi Stoica (30), iar pentru clujeni a marcat Cioban, în minutele 32 și 36.
Jocul a fost dominat de gazde, deși antrenorii Cosmin Gherman și Lucian Nicușan nu s-au putut baza pe nu mai puțin de șase jucători din lot: Molina, Csala, Togan, Țipău, Cătinean și Cesar Ribeiro, toți accidentați, ultimii doi de mai mult timp, aflați în recuperare. A revenit în schimb după 11 luni de absență Csoma Alpar. Astfel, în lotul de 12 jucători înscriși pe foaie s-au aflat și doi jucători de la echipa U19, Kiss Szilard și Iszlai Richard.
Înanintea primului fluier, a avut loc momentul festiv prilejuit de retragerea după 23 de ani de activitate a arbitrului târgumureșean Sorin Muntean. Mureșenii și-au asigurat victoria deja din prima repriză, cu 5 goluri încrise în poarta clujenilor. În prima jumătate a reprizei secunde au mai punctat de trei ori, după care mai vechii componenți au lăsat loc colegilor mai tineri, permițând la final oaspeților să puncteze de două ori. Jocul a fost mai degrabă unul de „încălzire” în vederea dificilei partide pe care o vor susține miercuri, 14 decembrie, de la ora 17.00, tot în Sala Sporturilor, când vor primi vizita formației Informatica Timișoara, meci restanță din etapa a VII-a. Echipa bănățeană se află pe locul 5, cu 19 puncte, cu 5 mai multe decât mureșenii, care îi urmează în clasament, dar cu un joc mai puțin disputat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE