Home / Politic / Afişele cu arondarea străzilor, inexistente. Preşedinţii secţiilor de votare, obligaţi să improvizeze

Afişele cu arondarea străzilor, inexistente. Preşedinţii secţiilor de votare, obligaţi să improvizeze

Distribuie

Președintele Secției de votare nr. 49 din Târgu-Mureș, amenajată în incinta Şcolii Generale „Romulus Guga”, Anca Odobleja, a declarat, duminică dimineaţa, că în lipsa afişului cu arondarea străzilor care ar fi trebuit amplasat la intrare, a fost nevoită să improvizeze un afiş scris de mână, cu denumirea străzilor arondate respectivei secţii de votare.

”Nu este nici un fel de problemă. Vedeți că am încercat să notăm pe o altă foaie străzile și să-i îndrumăm cât mai corect pe alegători. Acest afiș de mână l-am făcut în acea oră de dinaintea deschiderii votării, de la 6 la 7. E un pic mai rudimentar dar… Sunt de aproape cinci ani aleasă ori ca președinte ori ca locțiitor, dar nu s-a mai întâmplat asta. De cele mai multe ori era o listă cu străzile. O listă organizată de unde veneau alegătorii și se uitau țintit la secția de votare. De data aceasta e mai deranjant pentru ei și pentru noi. Nu ni s-a dat nici un fel de explicație. S-a spus doar că nu există și va trebui să ne descurcăm”, a afirmat Anca Odobleja.

Potrivit Agerpres, majoritatea secţiilor de votare din judeţul Mureş au reclamat, sâmbătă seara, că nu au primit împreună cu celelalte materiale electorale şi afişele cu arondarea străzilor, care ar fi trebuit amplasate la intrare, dar Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş susţine că tipărirea acestor afişe ar intra în atribuţia primarilor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

UPDATE: Mureș – Percheziții într-un dosar de ”abuz de încredere” la o firmă de transport rutier. Trei bărbați, reținuți!

Distribuie Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.