Atmosferă de calm la alegeri pe Valea Mureșului Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 244 Vizualizări

Atmosferă de calm la alegeri pe Valea Mureșului

Ziua alegerilor în comunele de pe Valea Mureșului se desfășoară într-un mediu hibernal. În ciuda temperaturilor pozitive înregistrate în termometre, localnicii nu s-au grăbit să-și exercite dreptul la vot. În comuna Rușii Munți, în jurul orei 10 prezența la urne era de sub 10 %.

„Până la această oră prezența la vot este totuși relativ bună și totul decurge normal. Dealtfel la noi niciodată nu s-au înregistrat nereguli. Din cele 1250 de persoane înscrise în secția noastră au votat puțin peste 100 de persoane, dar lumea abia pe la orele amiezii se mobilizează, unii ies de la biserică, alții s-au trezit mai târziu, fiind duminică, dar ne așteptăm la o participare în jurul cifrei de 50%”, ne spune președintele secției din Rușii Munți, Emilia Bendrifan.

Vasile Boar, unul dintre alegători care a trecut de mai multe ori pe la urnele de vot consideră că sunt necesare schimbări majore, de la nivelul președintelui. „Constituția trebuie schimbată, președintele nu trebuie să aibă atâtea drepturi. Trebuiesc schibări mari, dacă ne dorim mai bine. Fiecare trebuie să lupte pentru țara lui și să fie mândri de ea, nu să muncim pentru alții în țara nosatră. Tinerii sunt mai puțin interesați de procesul electorar, deoarece puțini au această maturitate și și-au pierdut încredera, astfel lasă decizia pe seama părinților, iar ei aleg mai degrabă să plece din țară. Pentru asta avem nevoie de schimbare, ca ei să aibă de ce să rămână în țară, iar cei care conduc s[ gestioneze cum trebuie resursele”, parcă se descarcă Vasile Boar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE