Home / Politic / Cristian Chirteş (PNL): „Probabil au fost şi greşeli de strategie de campanie”

Cristian Chirteş (PNL): „Probabil au fost şi greşeli de strategie de campanie”

Distribuie

333Liberalul Cristian Chirteş, propunerea PNL Mureş pentru primul loc de pe lista candidaţilor la Senat, a declarat duminică seara, la puţin timp după prezentarea rezultatelor exit-poll-urilor că scorul obţinut de liberali pe plan naţional este nesatisfăcător şi rezultatul unor erori de strategie în comunicarea cu electoratul.

„După exit-poll-uri, este un rezultat care nu ne mulţumeşte, cel puţin pe mine personal nu mă mulţumeşte. Speram într-un scor care să se apropie de 30%, însă probabil au fost şi greşeli de strategie de campanie şi cred că a schimba strategia în timpul campaniei electorale a fost din punctul meu de vedere una din greşelile noastre. Cred că până la urmă nu ne-am adresat corect electoratului cu mesajele de dreapta. Timpul a fost din punctul meu de vedere destul de scurt pentru a-ţi impune sau pentru a răspândi nişte mesaje de dreapta. Eu sunt optimist din punctul meu de vedere, aşteptăm numărătoarea voturilor, se numără la această oră voturile şi cred şi sper în cel puţin un mandat de deputat şi unul de senator să introducem în parlament. Avem speranţe, din calcule, că până la urmă la redistribuire naţională vom avea doi deputaţi şi un senator”, a afirmat Cristian Chirteş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Despre situația jalnică a clădirii Colegiului Național „Unirea”, la întâlnirea Ministrului Educației cu directorii de școli

Distribuie Ligia Deca, Ministrul Educației, a participat la o ședință de lucru cu directorii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.