Dorin Florea: „Simt nevoia ca România să devină o ţară normală” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 327 Vizualizări

Dorin Florea: „Simt nevoia ca România să devină o ţară normală”

222Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, şi-a exercitat dreptul de vot în jurul orei 10.30, în Secţia de votare nr. 32, amenajată în incinta Colegiului Naţional „Unirea” din Târgu-Mureş.

„De fiecare dată vin să îmi exercit un drept cu plăcere, iar în acest an, pentru aceste alegeri parcă mai mult ca oricând simt nevoia ca România să devină o ţară normală. Cred că acesta a fost gândul când am introdus buletinele de vot în urnă. Nu pot să spun că am privit (campania electorală – n.r.) de pe margine, pentru că politica ori o faci, ori nu o faci. Şi am încercat să fiu diferit de ceea ce au făcut alţii, de a face politică la comandă.  Voi rămâne întotdeauna un om care ştie ce înseamnă să îţi doreşti o schimbare cu adevărat, pornită dintr-o analiză şi un respect faţă de oamenii instruiţi”, a declarat Dorin Florea.

„Îmi doresc de ani de zile un climat în care să mă simt foarte bine şi eu, nu să accepţi mediocritatea, isteria, mocirla să ţină cont de administraţie şi de politică”, a mai spus primarul municipiului Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE