Share

Home / Administratie / La Miercurea Nirajului, toate în regulă, doar noi cu probleme :)

La Miercurea Nirajului, toate în regulă, doar noi cu probleme :)

La Miercurea Nirajului, avem noroc cu familia Veress Dávid și Mária, care ne explică unde găsim trei din secțiile de votare de la nivelul orașului. De altfel se pregăteau să ajungă la vot. Îi întrebăm pentru ce au votat. “Pentru noi și pentru democrație”, ne spun. Alegem secția de vot care este amenajată lângă Primăria orașului și unde își are sediul Poliția Locală. Președintele secției de votare, Szentgyorgy Ildikó, ne pune la dispoziție datele înregistrate până la ora 9.50. Pe lista electorală permanentă erau înscrise 1045 de persoane, votaseră 56, 5 pe lista suplimentară și 30 de persoane au avut nevoie de urna mobilă. Aici am trăit și prima pățanie a zilei. Am încercat să fac fotografii fără cardul de memorie pe care îl scosesem pentru a descărca fotografiile. Din nou la mașină, iau cardul, fotografiez și le urez o zi ușoară. Cât s-or fi distrat membrii secției de votare nr. 176 nu am de unde să știu… :).

img_0092

De la Miercurea Nirajului ne rătăcim ușor căutând drumul spre Gălești – Păsăreni – Acățari și ajungem la Bereni. Măcar vedem un peisaj iernatic foarte fain. Un localnic ne ajută să ne revenim din rătăcire. Ne întoarcem și găsim drumul care nu e semnalizat, dar ne atrag atenția câteva indicatoare de monumente istorice și alegem drumul așa intuind. Am nimerit.

Ligia VORO

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: B-unicii… pe “Tărâmul lavandei”

La doar 23 de kilometri de Târgu-Mureş te poţi simţi ca în Provence. De ce …

Share
Share