Home / Administratie / La Sângeorgiu de Pădure, primarul Csibi Attila, „vot pentru viitorul nostru”

La Sângeorgiu de Pădure, primarul Csibi Attila, „vot pentru viitorul nostru”

Distribuie

Drumul nostru continuă pe DN 13 A. Facem la Sângeorgiu de Pădure o primă oprire la secția de votare nr. 191, care e amenajată lângă Castelul Rhedey și avem ocazia să îl admirăm puțin, cel puțin pe dinafară. La ora 12 trecuseră pe la vot aproximativ 9 % dintre alegători. Pe lista electorală permanentă figurau 1319 persoane, 29 au fost înscriși pe lista suplimentară, iar 45 de persoane solicitaseră urna mobilă, conform informațiilor primite de la președintele Losonczi Enikő.
La secția de votare 189, amenajată la Căminul Cultural, din oraș, se prezentaseră până la 12.15 la vot 100 de persoane – 10,27%, din care 3 pe lista suplimentară. Pe lista electorală permanentă erau înscrise 1244 de persoane cu drept de vot. Președintele secției de votare, Toth Domokos, ne-a mai informat că 21 de alegători au solicitat urna mobilă, iar la fel ca în toate secțiile vizitate până atunci, niciun incident electoral nu tulburase ziua alegerilor.

 

img_0124

Tot la secția 189 a votat și primarul orașului Sângeorgiu de Pădure, Csibi Attila. “Am votat pentru viitorul nostru și pentru viitorul copiilor noștri, din Sângeorgiu de Pădure și din țară, eu spun că trebuie să ne exprimăm votul la fiecare alegeri din țară, este vorba de noi, de viitorul nostru și trebuie să punem și noi umărul unde putem să punem”, ne-a declarat primarul Csibi Attila legat de votul pe care l-a dat.
În plan organizatoric, în oraș nu a fost nicio neregulă. “În Sângeorgiu de Pădure nu prea sunt probleme niciodată, este un oraș micuț, ne cunoaștem fiecare pe fiecare, nu sunt probleme”, a mai spus, pentru Zi de Zi, primarul orașului Sângeorgiu de Pădure.
În total, pe listele electorale permanente, la nivelul orașului Sângeorgiu de Pădure erau înscriși 4381 de alegători.
Ligia VORO

 

De asemenea, verificati

Au început lucrările de reabilitare a pieței din cartierul Dâmbu Pietros. Câte zile vor dura

Distribuie Astăzi, 15 aprilie, au început lucrările de reabilitare a pieței din cartierul Dâmbu Pietros, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.