La vot, la Chiheru de Jos și Beica de Jos Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 258 Vizualizări

La vot, la Chiheru de Jos și Beica de Jos

Lăsăm Sovata în urmă și pe drumurile încadrate de dealurile ninse ne îndreptăm spre Chiheru de Jos. Drumul, dacă vrei să scrii, nu ți-e de niciun ajutor pentru că serpentinele te aruncă când într-o parte, când în alta. Mai resimți în stomac și hopurile de pe șosea. Facem atunci o pauză. La ora 14 ne prezentăm la secția de votare de la Primăria Chiheru de Jos, cu gândul că ne întâlnim și cu Eremia Pop, cândva primar al municipiului Reghin. Nu era prin primărie. Secția de votare, poate cea mai originală, dacă ar fi să facem un top. La cabinele de vot observăm tradiționalele țesături românești. Secția de votare nr. 308 este prezidată de Maria Haba, singurul președinte care ne-a xeroxat acreditarea eliberată de Autoritatea Electorală Permanentă. Din cei 343 de alegători se prezentaseră 90, din care 11 înscriși pe lista suplimentară. Niciun locuitor arondat secției nu solicitase urna mobilă și niciun incident electoral nu se înregistrase până la acea oră. Numărul total al alegătorilor era de 1268.

De la Chiheru, tot pe un drum vălurit și cotit, ajungem în comuna Beica de Jos. Înainte însă remarcăm școala renovată din Nadășa.

 

img_0148

În Secția de Votare 273 din centrul de comună, până la 14.12, ajunseseră la urne 63 de persoane din 707 câți număra lista electorală permanentă.
Trecem și pe la sediul primăriei, care e peste drum, însă primarul comunei Maria Moldovan era, de asemenea, pe teren într-o zonă fără semnal la telefon.
La Beica de Jos, numărul alegătorilor este de 1717.
Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE