Revanșă reușită de voleibalistele mureșene CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Revanșă reușită de voleibalistele mureșene

În prima etapă a returului Dviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș s-a impus sâmbătă seara pe teren propriu cu scorul de 3-0 (25-18, 25-15, 25-20) în fața formației SCM Pitești. După înfrângerea din tur cu 3-1 pe terenul piteștencelor, echipa mureșeană avea nevoie de o victorie de 3 puncte pentru a o depăși în clasament și a se apropia de locurile de play off, de care se îndepărtase după eșecurile din ultimele partide. Gazdele au început bine jocul, cu trei puncte consecutive, după un blocaj al Roxanei Iancu, un serviciu în teren a Marijei Pucarevic și un atac al aceleiași Iancu. La primul timp tehnic avantajul era tot de 3 puncte, după care mureșencele s-au despins la 5. La 12-7 însă, un semnal la serviciile greșite, 5 la număr. Avantajul a crescut totuși la 15-9, după care oaspetele s-au apropiat la două puncte. Nou intrate în teren, Alexandra Cauc și Andreea Petra au revigorat atacul. La al doilea timp de odihnă era dora 16-13, dar a urmat o nouă desprindere și setul s-a încheiat fără emoții, scor 25-18.
Din nou tribut propriilor greșeli
Setul secund a început cu câte un punct alternativ, dar la 4-4 oaspetele au realizat 3 dintre puncte din nou pe serviciile greșite ale „medicinistelor”. Gazdele s-au concentrat mai bine la joc în continuare și după 8-7 la primul time out, pe serviciile lui Iancu s-a ajuns la 16-10 la al doilea și pe cele ale Karlei Klaric au încheiat setul la 25-15. Pe val, mureșencele au pornit vijelios setul trei și, de această dată cu Pucarevic la serviciu s-au despins din start la 6-0 și au intrat la primul timp tehnic cu 8-1. Avantajul de 6 puncte s-a păstrat până la al doilea timp de odihnă. Argeșencele s-au străduit să revină în meci, dar n-au reușit decât să reducă diferența până la 4 puncte, pe fondul câtorva neatenții sau nesincronizări ale gazdelor. Și jocul celor mai tinere jucătoare, cum a fost cel al Elizei Varga, și cu două mingi consecutive reușite de Petra, CSU Medicina a încheiat practic jocul când s-a ajuns la 24-17, cu șapte mingi de set și meci. Fără să mai forțeze, a fost valorificată abia a patra, dar scopul a fost atins și mureșencele urcă pe locul 9, la 2 puncte de Penicilina Iași, pe care o vor întâlni în ultimul meci din acest an, pe terenul moldovencelor.
CSU Medicina a început jocul cu sextetul: Iancu, Pucarevic, Klaric, Vali Rusu, Raisa Ioan și Varga, cu Laura Molnar libero. În afara celor amintite mai sus, a mai evoluat Alexandra Babaș, cu Loredana Dobriceanu, Sonia Teianu și Carmen Arniceru rezerve.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE