Home / Administratie / Sâncrăienii, încet-încet la vot

Sâncrăienii, încet-încet la vot

La 9 suntem în Sîncraiu de Mureș, la secția amenajată la Căminul Cultural din centrul de comună, lângă fabrica DAW Bența. Președintele secției de votare Elena Velcherean ne asigură că nu a fost semnalată nicio problemă, iar numărul celor prezenți la urne nu trecuse de 1 %. Câțiva alegători erau prezenți în localul secției de votare. Schimbăm câteva vorbe cu Tănase Porav Hodade, pe care îl știm de când lucra în Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Mureș, care venise cu soția la vot.

Pe raza comunei Sâncraiu de Mureș sunt amenajate cinci secții de votare. Doi dintre candidații mureșeni pentru Parlament – Andreia Moraru și Raul Alin Boroș locuiesc în Sîncraiu de Mureș. De aici plecăm spre Livezeni. Traseul nostru de azi e Livezeni, Miercurea Nirajului, Gălești, Păsăreni, Acățari, Fîntânele, Sângeorgiu de Pădure, Ghindari, Chibed, Sărățeni, Sovata, Eremitu, Chiheru de Jos, Beica de Jos, Petelea, Gornești, Ernei și Sângeorgiu de Mureș.

Dacă vreți să ne semnalați orice problemă pe acest traseu, sunați pe numărul 0740686015.
Ligia VORO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU ”Magna Cum Laude”. Flavia Blaj, de la managementul afacerilor la asistență medicală

Cotidianul Zi de Zi vă propune o serie de prezentare a șefilor de promoție ai …