Home / Administratie / „În tineri avem speranța! Noi ne ducem…”

„În tineri avem speranța! Noi ne ducem…”

Distribuie

În timp ce primarul comunei Șăulia, Dorel Grigore Vancea, ne declara, astăzi, la puțin timp după exercitarea dreptului la vot, că a votat cu gândul la un viitor mai bun al comunei pe care o conduce, spre căminul cultural din localitate, unde era amplasată secția de votare nr. 536, bătrânii le ofereau o nouă lecție tinerilor, care nu prea s-au înghesuit la urne.
„Am avut cu speranța de mai bine. De la viață nu am prea multe așteptări, pentru că am 86 de ani. Cât mai trăiesc îmi doresc sănătate. Să le dea Dumnezeu conducătorilor acestei țări gânduri bune, iar tinerii să vină la vot, pentru că eu nu i-am văzut. Tinerilor le transmit să muncească, să depună eforturi pentru ca această țară să fie mai bună, căci în tineri avem speranța! Noi, bătrânii, ne ducem…”, ne-a povestit o localnică din Șăulia.dsc_0033dsc_0037dsc_0026

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.