Home / Administratie / Votul, în tonuri de gri și portocaliu la Fîntânele

Votul, în tonuri de gri și portocaliu la Fîntânele

Distribuie

Ne continuăm drumul de la Acățari spre Sovata. Alin spune ca pentru el: “Aici, fiecare sat parcă e o comună”. Nu le vedem noi pe cele care nu sunt la drum.

Ne oprim la Fîntânele, unde turnurile de răcire de la fosta centrală termoelectrică stau, în straiele lor gri, de veghe. Japonezii nu au mai ajuns prin comună. În diagonală și peste drum e Școala Gimnazială Fîntânele, zugrăvită în portocaliu, în contrast cu cenușiul coloșilor de beton.
Secția de votare nr. 366 e una dintre cele mai simpatice în care ajungem, membrii veseli și lejeri. Președintele secției, Döngölő Zsolt, ne oferă rapid datele. 997 de persoane pe listele electorale permanente, votaseră 102, din care 4 pe lista suplimentară și au fost depuse 24 de cereri pentru urna mobilă.
Unul dintre membri ne-a ajutat cu cardul de memorie al aparatului foto pe care din neatenție îl închisesem. Îi mulțumesc foarte mult, deși nu am avut inspirația de a-l întreba numele.
După ce am plecat, în Fîntânele a votat și Császár Károly (sursa foto: pagina sa personală de FB), locul doi pe lista UDMR pentru Senatul României.

 

csaszar

 

Pe listele permanente la Fîntânele figurau 3975 de persoane.
Ligia VORO

 

De asemenea, verificati

Au început lucrările de reabilitare a pieței din cartierul Dâmbu Pietros. Câte zile vor dura

Distribuie Astăzi, 15 aprilie, au început lucrările de reabilitare a pieței din cartierul Dâmbu Pietros, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.