Întâlnire cu Vasile Adamescu Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 244 Vizualizări

Întâlnire cu Vasile Adamescu

Vasile Adamescu își va prezenta cartea autobiografică „Înfruntând viața” și o expoziție de sculptură în cadrul unei întâlniri cu profesori, studenți și studenți. Evenimentul se va desfășura în Sala de lectură (R01) a Facultății de Științe și Litere a Universității „Petru Maior“ și va începe de la ora 14.00.

„Asociația Podium, Universitatea „Petru Maior“ și Primăria Municipiului Tg. Mureș vă invită marți, 13 decembrie, la evenimentul „Întâlnire cu o minte sclipitoare: Vasile Adamescu – Supraomul” (distins cu Ordinul Național „Pentru Merit“ în grad de Cavaler), miracolul care fiind orb, mut și surd, dar fiind demutizat și înzestrat cu un suflet mare și o voință puternică, înfruntă viața și devine profesor, sculptor și nu numai”, informează organizatorii, pe pagina de facebook a evenimentului. Vor prezenta: Viorel Micu – Psihopedagog, interpret Vasile Adamescu, Anda Dârjan – Șef-serviciu al Bibliotecii Universității „Petru Maior“, și Teodora Chira – Vicepreședinte Asociația Podium.

Apoi, de la ora 17.00, la Castelul Cunoașterii, pe strada Horea, va avea loc un curs de sculptură susținut de domnul Vasile Adamescu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE