O revanșă a „tigrilor” în fața campioanei BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 217 Vizualizări

O revanșă a „tigrilor” în fața campioanei

Echipa masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș și-a luat revanșa după înfrângerea din tur, dar și după cedarea finalei ultimei ediții a campionatului în fața formației CSM Oradea. Fără americanul Alhaji Mohammed, cu probleme medicale, dar cu muntenegreanul Goran Gajovic revenit zilele la echipa mureșeană, „tigrii” au obținut sâmbătă seara o importantă victorie în deplasare în fața bihorenilor. Scorul partidei din etapa a XII-a a Ligii Naționale dintre CSM Oradea și BC Mureș a fost 66-71(17-16, 14-21,19-18,16-16), o victorie importantă și pentru moralul echipei înaintea partidei de debut din grupele fazei a doua a competiției continentale FIBA Europe Cup de marți, 13 decembrie, când mureșenii vor întâlni în Franța formația Elan Chalon.

Partida de la Oradea a fost, așa cum era de așteptat, una foarte disputată, cu numeroase răsturnări de situație, în care atuul oaspeților a fost în primul rând aruncările de la distanță, duel câștigat cu 8-4, care a dat o diferență de 12 puncte. De la mureșeni principalii marcatori au fost americanul Andrew Barham, cu 18 puncte, muntenegreanul Goran Martinic, cu 16 și letonul Ernest Kalve, cu 13 puncte. La primul meci de la revenirea în tricoul „tigrilor”, Gajovic a înscris 9 puncte, ceilalți marcatori fiind: Lázár 7, Dapa 3, D. Andrei 3, Sánta 2. Au mai jucat Dani Popescu și Alin Borșa.
Bihorenii i-au avut ca principali realizatori pe Bogdan Țibîrnă, cu 16 puncte, Zeno 11, Pasalic 10, Petrișor 10 și Denison 9.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE