Peste 200 de elevi implicați în Winter Festival Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 255 Vizualizări

Peste 200 de elevi implicați în Winter Festival

 

Profesorii de limba engleză din zona Mureș și elevii lor au celebrat cel mai frumos moment al anului, a 16-a ediție a Festivalului de iarnă „Winter Festival”, în ziua de 9 decembrie. Evenimentul a fost găzduit de Sala Festivă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” și a fost organizat de Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” în colaborare cu Inspectoratul Scolar Județean Mureș, în cadrul Cercului Pedagogic al profesorilor de limba engleză gimnaziu, zona Mureș, fiind coordonat de responsabilii Cercului Pedagogic, director adjunct, prof. Gabriela Șandru și prof. Adriana Boiti. Anul acesta s-au înscris în program 32 de dascăli și aproximativ 200 de elevi cu momente de dans modern, acrobatic și de societate, cântece tradiționale și moderne din repertoriul anglo-saxon, interpretări instrumentale și scenete care au adus multă culoare și voie bună pe scenă.

”Elevii mari și mici au dovedit încă o dată cât de atașați sunt de limba engleză, aducând totodată un cald și emoționant omagiu sărbătorilor de iarnă. Spectacolul a fost variat, sala arhiplină și voia bună a fost la maxim. În deschiderea programului, doamna inspector de limbi moderne Iulia Luca a luat cuvântul, mulțumind pentru efortul tuturor – elevi și cadre didactice, părinți, invitați și susținători – și apreciind sincer implicarea unui număr atât de mare de elevi în cadrul Festivalului” precizează prof. Gabriela Șandru.

Prezentă ca invitat de onoare a fost și una dintre inițiatoarele festivalului, prof. Olga Ștefan, alături de Boczog Szabolcs, director al Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, care a asigurat sonorizarea profesională de anul acesta. Spectacolul a durat peste 2 ore și a fost unul calitativ, variat și bine organizat, fiind un real succes, așa cum reiese și din sondajele efectuate imediat după încheierea festivalului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE