Grădina de Vară de la cinema Arta s-a îmbrăcat în straie de iarnă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1006 Vizualizări

Grădina de Vară de la cinema Arta s-a îmbrăcat în straie de iarnă

 

În vremea Epocii de Aur, în top erau restaurantele şi cofetăriile, la care se adăugau şi cinematografele existente. Circurile ambulante erau deliciul celor mici, în timp ce cei mai tineri profitau de primele variante de „club”. Restaurantele erau de regulă însoţite de celebrele grădini de vară, foarte apreciate de mureșenii care doreau să servească o bere rece și câțiva mici, în aer liber. Îndrăgita „Grădină de vară” din spatele cinematografului Arta, care și-a redeschis porțile anul acesta, în luna iulie, sub un nou concept și o nouă denumire, respectă contextul istoric al anilor ’80, atât prin mobilier, cât și prin meniurile existente, dar se reinventează mereu, oferind o experiență plăcută cu prietenii sau familia, într-o atmosferă caldă, care se lasă cu o stare de calm și bine.

De la sfârșitul lunii trecute, Grădina de Vară este Nostalgia – Winter Garden,  un concept nou gândit și pus în practică de brand managerul acestuia, Adrian Dascăl, care, de-a lungul timpului a adus pe piaţa târgumureşeană brandurile „Leo”, „Dublin”, „Panda”, „Zebra”, „4 Leaf Irish Pub”.

”Pasiunea pentru bucătărie ne definește. Noi nu vindem nici băutură , nici mâncare. Noi oferim stare de bine. O mâncare gustoasă, cu un pahar de bere, într-o atmosferă plăcută este ceea ce vrem să oferim clienților noștri, pe care îi considerăm musafirii noștri și îi respectăm, așa cum și ei ne respectă . Prin faptul că ne calcă pragul, ne oferă posibilitatea să oferim: un zâmbet, un cuvânt bun, un gest prietenos. Mâncarea să meargă la casa sufletului, cum spune un prieten drag”, a precizat Adrian Dascăl.

Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul gastronomiei, convins că amprenta personală este mult mai convingătoare și îi poate inspira și pe ceilalți, Brand managerul a renunțat treptat la fonfleuri: gourmet, fine dinning, food design, din dorința de a oferi mâncare tradițională din zonă, și nu numai, gătită la superlativ de la cei mai buni furnizori.

”Cu acești furnizori ne mândrim și le mulțumim pentru efortul nepregetat în a-și ridica nivelul calitativ. E nevoie de ingrediente de calitate pentru a obține rezultate maxime și de tehnici și utilaje performante. Lucrăm cu tehnica sous-vide. Suntem primii din oraș care am introdus această tehnică de slow cooking , care permite valorificarea la maxim a ingredientelor. Folosim grătar tradițional pe cărbuni, cu cel mai bun mangal, care dă acea savoare inconfundabilă. Avem, poate, cel mai performant cuptor pe lemne pentru pizza, și nu numai, care face diferența”, a adăugat Adrian Dascăl.

gradi-2

Nostalgia – Winter Garden este un minirestaurant cu 40 de locuri, încărcat de căldură și multă dragoste, fumătorii având la dispoziție un cort încălzit. Clienții pot alege zilnic ”meniul zilei” la prețul de 10 lei sau 15 lei porția mare, și se servește până la ora 18, inclusive sâmbăta! Și chiar mai mult, La Nostalgia clientul își poate ”compune” meniul zilei, pentru că are posibilitatea să aleagă între 3 -5 variante, care se pot combina după pofta fiecăruia:  supă,  fel principal salată!

Pregătită la cuptor cu lemne, la orice pizza comandată primești 1 gratis (pizza 1+1 -Gratis ) –oferta fiind valabilă și delivery și restaurant.

Mirosul și gustul succulent inconfundabil al micilor de pe vremea Epocii de Aur sunt încă vii în mintea multor mureșeni. Motiv pentru care, la Nostalgia Winter Garden, clientul poate rememora cu Nostalgie acele timpuri servind oricând Mici PCR – 3 bucăți cu muștar și pâine la 4,95 lei.

Ofertele Winter Garden sunt valabile până în ziua de 24 decembrie, comenzile de mâncare în sistem Delivery se pot face la numărul de telefon 0775 321 570, comenzi online pe http://www.berarianostalgia.ro/ sau pe pagina de facebook Nostalgia Delivery.

gradi-1

Dacă vrei să faci lucruri mari în viață, trebuie să ai entuziasm și pasiune, să fii de un optimism molipsitor, astfel încât să-l determini pe cel din fața ta să-ți copieze atitudinea. ”Cel mai important element din ecuație sunt oamenii din echipă. Ne mândrim la maxim cu colegii noștri care fac ca lucrurile să se întâmple. Zi de zi. Ceas de ceas. Suntem mândri şi de foștii noștri colegi care sunt răspândiți în oraș și în toată lumea. Tuturor le mulțumim din toată inima și le spunem că îi iubim. Cu plecăciune. Pentru că doar o atmosfera de respect reciproc, de prietenie , de drag pentru oameni poate să facă mâncarea bună. Și priceperea. Preocuparea noastră principală este să reveniți. Pentru că atunci sigur ați fost mulțumit și veți împărtăși mulțumirea și prietenilor”, a concluzionat Adrian Dascăl.

Unul din criteriile pentru care acesta are succes, este că știe să asculte clienții și să folosească acest lucru pentru a îmbunătăți produsele pe care le oferă, este mereu pregătit pentru a lua decizii logice și realiste, asigurându-se că atât el, cât și întreaga afacere sunt pe drumul cel bun.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE