BC Mureş, învinsă categoric în Franța BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

BC Mureş, învinsă categoric în Franța

Echipa masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș a pierdut la scor, 101-65 (24-12, 12-20, 26-13, 39-20) prima partidă din faza a doua a EuropeCup, disputată marți seara în deplasare, cu formaţia franceză Elan Chalon sur Saone. „Tigrii” au fost depășiți clar în primul sfert, dar au revenit în al doilea, reuşind aproape să remonteze un handicap la un moment dat de 18 puncte.

După ce la pauză diferența a fost de doar 4 puncte, în sfertul al treilea francezii s-au desprins din nou, iar în ultimul act mureșenii au fost depășiți cu mare ușurință în apărare, primind nu mai puțin de 39 de puncte. Fără Mohammed, în continuare incert, dar şi fără Gajovic, care nu a avut drept de joc în EuropeCup, fiind abia transferat la BC Mureș, cu doar 10 jucători deplasaţi, elevii antrenorilor Szászgáspár Barnabás și George Trif au reuşit un sfert doi excelent, după un început mai ezitant, dar „banca scurtă” și talia net superioară de partea gazdelor și-au spus cuvântul.

Diferenţa a constat în primul rând în reuşitele din afara semicercului, cu un raport de 14-6 din câte 30 de aruncări, dar şi numărul aruncărilor libere, unde francezi au transformat 17 din 22 aruncări, în timp ce mureșenii au beneficiat de doar 5, dintre care 3 transformate.

BC Mureș va susține următorul meci în EuropeCup miercurea viitoare, în 21 decembrie, când va primi vizita turcilor de la Gaziantep. Până atunci, duminică, 18 decembrie, de la ora 17.00 vor întâlni pe teren propriu formația Phoenix Galați, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Naționale.

Marcatori:

Elan: Bouteille 30 (6×3), Clark 22, Roberson 18 (5), Harris 12 (1), Fall 8, Pitard 5 (1), Faye 3, Loum 3,

BC Mureș: Djapa 18 (2×3), Sánta 10, Barham 9 (1), Borșa 8, Martinic 7 (1), Kalve 6, Andrei 3 (1), Popescu 3 (1), Lázár 1.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!