Home / Invatamant / Conferinţă la Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir”

Conferinţă la Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir”

Sediul Bibliotecii „Serafim Duicu” din incinta Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş va găzdui vineri, 16 decembrie, de la ora 10.00, Conferinţa de diseminare a proiectului „Stagiu de formare a viitorilor asistenţi medicali generalişti pentru situaţii de urgenţă, în conformitate cu normele europene, Erasmus+, 2016-1-RO01-KA102-023513”, realizat de Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş.

„Cu acest prilej vor fi prezentate activităţi desfăşurate şi rezultatele primei mobilităţi a proiectului. Prima mobilitate a proiectului s-a derulat în perioada 14 noiembrie – 2 decembrie 2016 de către Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Azienda Sanitaria Regionale del Molise şi Associazione “Submeet – incontrarsi per crescere“ din Italia şi a fost finanţat de către Comisia Europeană pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale”, a precizat Laura Cepoi, reprezentantă a Şcolii Postliceale „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Leonard Azamfirei, mesaj de Ziua cercetătorului și proiectantului din România

Ziua cercetătorului și proiectantului din România este marcată la data de 19 noiembrie, această dată …