Home / Invatamant / Conferinţă la Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir”

Conferinţă la Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir”

Sediul Bibliotecii „Serafim Duicu” din incinta Universităţii „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş va găzdui vineri, 16 decembrie, de la ora 10.00, Conferinţa de diseminare a proiectului „Stagiu de formare a viitorilor asistenţi medicali generalişti pentru situaţii de urgenţă, în conformitate cu normele europene, Erasmus+, 2016-1-RO01-KA102-023513”, realizat de Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş.

„Cu acest prilej vor fi prezentate activităţi desfăşurate şi rezultatele primei mobilităţi a proiectului. Prima mobilitate a proiectului s-a derulat în perioada 14 noiembrie – 2 decembrie 2016 de către Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Azienda Sanitaria Regionale del Molise şi Associazione “Submeet – incontrarsi per crescere“ din Italia şi a fost finanţat de către Comisia Europeană pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale”, a precizat Laura Cepoi, reprezentantă a Şcolii Postliceale „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Un consilier local, în comisia pentru Liceul Tehnologic nr. 1

Prof. Claudiu Corneliu Ciucă, directorul Liceului Tehnologic nr. 1 Luduș, a solicitat Consiliului Local Luduș …