ASA părăsește Cupa României. Atenția este la Cupa Ligii FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

ASA părăsește Cupa României. Atenția este la Cupa Ligii

În optimile de finală ale Cupei României la fotbal, ASA Târgu-Mureș a cedat miercuri seara cu 0-3 pe terenul din Buftea în fața celor de la FC Voluntari. Golurile ilfovenilor au fost înscrise de Popadiuc (min. 42), Cazan (56) și Căpățînă (79). Așa cum anunțase, antrenorul Dan Alexa și-a menajat mai mulți titulari, folosind în această partidă jucători care nu au prins multe minute în Liga 1, precum și componenți ai echipei secunde, în timp ce ilfovenii au utilizat un lot foarte apropiat de cel folosit în jocurile din campionat. În aceste condiții, dacă și prima garnitură scoate cu greu puncte, echipa aliniată la Buftea a contat puțin în joc. Cu toate cestea, Netzer a avut șansa egalării în debutul reprizei secunde, dar șutul său din lovitură liberă a lovit transversala porții adverse. La 0-2, în minutul 64, Ciolacu a avut și el șansa de a-și readuce echipa în joc, dar lobul său peste Bornescu l-a executat cu exteriorul și balonul a trecut pe lângă poartă. Per total, cam atâtea au fost realizările mureșenilor pe durata partidei.

Ilfovenii au obținut o calificare facilă, în timp ce pentru ASA obiectivele principale sunt calificarea în finala Cupei Ligii și obținerea a cât mai multor puncte în vederea abordării turneului play-off. Pentru mureșeni urmează două meciuri importante pe teren propriu. Duminică, 18 decembrie, de la ora 18.00, vor susține ultima partidă din acest an în Liga 1, cu Pandurii Târgu-Jiu, urmată de cea cu ACS Poli, miercuri, de la ora 20.30, în partida tur din semifinalele Cupei Ligii.

În meciul din Cupa României ASA a aliniat formația:
Moga- Oct. Ursu, Chertes, Dobrosavlevici (’35 E. Dică), Bucur, Candrea, Petriş (’68 Borza), Schieb (’46 Ciolacu), Netzer, Deaconu, C. Rus.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE