Bărbaţi prinşi în flagrant la Târgu-Mureş cu 100.000 lei sustraşi dintr-o locuinţă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2783 Vizualizări

Bărbaţi prinşi în flagrant la Târgu-Mureş cu 100.000 lei sustraşi dintr-o locuinţă

Lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au surprins, joi, în flagrant delict patru bărbaţi care aveau asupra lor instrumente pentru deschiderea fără forţare a încuietorilor uşilor şi 100.000 de lei, bani sustraşi dintr-o locuinţă din Târgu Mureş, conform IGPR.

„La data de 15 decembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au prins în flagrant delict 4 bărbaţi, din Târgu Mureş, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, imediat după ce ar fi comis un furt dintr-o locuinţă. Cei 4 aveau asupra lor o valiză în care erau aproximativ 100.000 de lei, sumă care ar fi fost sustrasă dintr-o locuinţă din Târgu Mureş. De asemenea, asupra acestora au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, fără forţare, a încuietorii uşilor. Cei 4 bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Mureş, pentru continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, remis AGERPRES.

Cei patru bărbaţi au fost opriţi în trafic în Cartierul Libertăţii din Târgu Mureş, circulaţia în zona respectivă fiind restricţionată.

(Sursa: www.agerpres.ro)

UPDATE: Cei patru suspecti au primit mandate de arestare pentru o perioada de 30 de zile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE