Invitație de la BC Mureș: fii Moș Crăciun ! BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 193 Vizualizări

Invitație de la BC Mureș: fii Moș Crăciun !

Înaintea sărbătorilor de iarnă, pentru „tigri” urmează două meciuri pe teren propriu, la care suporterii sunt invitați să participe la acțiuni caritabile. „Un pluş pentru un zâmbet” este denumită prima, acţiunea tradiţională de aruncare a jucăriilor de pluş la primul angajament în meciul de duminică, 18 decemberie, de la ora 17,00, împortiva formației Phoenix Galaţi. Suporterii sunt rugați să vină măcar cu o jucărie de pluş la meci şi să o arunce doar la primul angajament al partidei, cu speranța că va fi o adevărată „ploaie de pluşuri” în „Jungla” mureşeană. Jucăriile vor fi donate copiiilor aflaţi  în compartimentul de hemato-oncologie pediatrică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Bineînţeles, se acceptă şi donaţii la intrare, în formă de alimente de bază neperisabile, haine, jucării, electronice etc.

Acestea din urmă, plus cu ce se va aduna la meciuri de miercuri, 21 decembrie, în EuropeCup, tot de pe teren propriu, împotriva turcilor de la Gaziantep, vor fi împărţite împreună cu Rotaract Culb Téka, între copiii de la Casa Familială din Viforoasa, unde locuiesc aproximativ 30 de copii.

Un pluş, pentru un zâmbet! – sărbători fericite tuturor!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE