Home / Cultură / Mutanți, mâine, de 19.00, la Studio

Mutanți, mâine, de 19.00, la Studio

Spectacolul Mutanți se joacă mâine, 16 decembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Studio, str. Kote­les Samuel nr. 6. Textul spectacolului este scris de stu­denţii anu­lui I – Mas­terat – Scriere Dra­mat­ică, coor­don­ați de Peca Ște­fan, con­sid­erat una din­tre cele mai put­er­nice voci din dra­matur­gia con­tem­po­rană românească. „Mutanți” este un proiect al Teatru­lui Studio real­izat prin colab­o­rarea stu­denţilor diverselor spe­cial­izări ale Uni­ver­sității de Arte din Târgu-Mureș.

Regia specat­colu­lui este sem­nată de Ovidiu Caița, cadru didac­tic aso­ciat al Uni­ver­sităţii de Arte, la spe­cializarea Artele Spec­ta­colu­lui — Regie.

Scenografia este real­izată de Őtves Annamária — stu­dentă în anul III la Scenografie și eveni­ment artis­tic. Miș­carea Scenică îi aparține unui alt stu­dent al UAT, Mario Gar­cia, absol­vent al spe­cial­izării Core­grafie și stu­dent al anu­lui III — Actorie.

Texte și povești de: Natalia Graur, Boris Cremene, Sandu Macrinici, Ioana Hogman, Daniel Oltean (stu­denți ai anu­lui I – Mas­terat de Scriere Dra­mat­ică ) si Peca Ștefan.

Mutanți: Lavinia Adela, Robert Oprea, Oana Cristiana Banuta, Bianca Andras, Ioana Hogman, Alex Hîncu si Cristi Bojan. Cu par­tic­i­parea mag­ică a lui Ciugulitu Csaba.

Bilet: 10 RON (întreg), 5 RON (elevi, studenți și pensionari)
Rez­ervări: www.teatrulstudio.ro sau rezervari@teatrulstudio.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tabără de pictură la Sighișoara

Şapte artişti din România şi din Republica Moldova au fost provocaţi să descopere spiritul Sighişoarei …