Seară cultural-artistică la Centrul de Limbă și Cultură Germană și Europeană Desk Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Seară cultural-artistică la Centrul de Limbă și Cultură Germană și Europeană Desk

Centrul de Limbă și Cultură Germană și Europeană Desk cu sediul în strada Libertății nr. 28 Targu-Mures anunta continuarea serilor cultural-artistice „Kultur am Freitag“ (Vineri culturale) incepute in luna noiembrie.

Ciclul de manifestari care cuprinde vizionarea de filme ale unor cunoscuți regizori germani, seri de lectură din operele unor autori germani clasici sau contemporani, club de conversație în limba germană, recitaluri de muzică și poezie germană, precum si expozitii de arta. De asemenea, periodic vor avea loc dezbateri pe teme de interes general apărute în presa germană și internațională.

“Tema principala a primului ciclu de manifestari este “Emigrarea si viata intr-un alt spatiu decit cel nativ si reflectarea ei in domeniul cultural si socio-politic”, a precizat Edit Botorog, directorul Centrul de Limbă și Cultură Germană și Europeană Desk.

In seara de vineri, 16 decembrie, incepind cu ora 19.00, va rula filmul “Solino” al regizorului german de origine turca Fatih Akin, unul din cei mai cunoscuti si prolifici regizori contemporani germani. O scurta prezentare a biografiei si filmografiei acestuia, va fi realizata de Edit Botorog, directoarea Centrului de Cultura German. Acest eveniment – ultimul din acest an – va fi fi insotit de un “acompaniament” culinar si muzical – fiind in acelasi timp Weihnachtsfeier – Petrecerea de Craciun a Centrului.

Locurile sint limitate, astfel incat cei interesatii sunt rugati sa faca rezervari telefonic la unul din numerele 0775-386.839, 0724-403.882 sau prin e-mail, la adresa ebotorog@desk- mures.eu.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE