Home / Invatamant / Situaţia salariilor de la Liceul „Rakoczi”, deblocată

Situaţia salariilor de la Liceul „Rakoczi”, deblocată

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a anunţat joi, 15 decembrie, deblocarea situaţiei existentă în privinţa plăţii salariilor pentru cadrele didactice şi personalul de la Liceul Teologic Romano-Catolic „Rakoczi Ferenc” din Târgu-Mureş.

„La 6 decembrie 2016, la inițiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureș a avut loc o întâlnire cu părinții și profesorii de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Târgu-Mureş, la care, în calitate de inspector școlar general, am prezentat o posibilă soluție de deblocare a situației, provizorie, discutată cu autoritățile competente. Ca urmare, la 14 decembrie 2016, domnul Tamasi Zsolt, aflat sub control judiciar, a adresat instituției abilitate o cerere de derogare pentru a putea semna statele de plată pentru salariile personalului din unitatea de învățământ. În urma acestor demersuri și a răspunsului favorabil primit, profesorii și personalul din cadrul Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu-Mureș își primesc în aceste zile salariile!”, a precizat prof. dr. Nadia Raţă, inspector şcolar general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO. Dr. Bogdan Voicu, candidat candidat PNL la funcția de consilier al Municipiului Târgu Mureș: „Să ne cinstim bătrânii căci și noi vom îmbătrâni!”

În calitate de consilier local al municipiului Târgu Mureș, voi înființa o comunitate pentru seniorii …