Concert umanitar de colinde, organizat de familia Bența Eveniment
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1540 Vizualizări

Concert umanitar de colinde, organizat de familia Bența

Într-o atmosferă caldă, de bucurie și speranță, Centrul de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureș a găzduit duminică, 18 decembrie, în prezenţa a peste 700 de spectatori, a XII-a ediție a Concertului umanitar de colinde, un eveniment tradițional organizat anual de familia Bența. Cu acest prilej, prin generozitatea oamenilor, a fost susținut cazul special al unui băiețel din Sibiu, de numai șapte luni, care s-a născut cu o afecţiune rară, iar singura lui șansă vine din Franța, unde medicii de acolo l-ar putea vindeca

Invitaţi speciali

2Concertul de colinde de duminică a fost susținut de Grupul Voces și invitații săi: solista Julie Mayaya, solistul Simeon Folfa, Corul de Tineret din Nazna, pastorul Marius Andrei, pastorul și poetul Iacob Coman și Teatrul Scena sub direcția regizorului Liviu Pancu. Concertul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Grupului Voces, iar postul de televiziune Speranța TV îl va difuza în Ajunul Crăciunului.

Alexandru-Ayan Suciu Auner a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, o boală rară care îi slăbește sistemul imunitar. Din această cauză, micuțul s-a îmbolnăvit de pneumonie, iar acum se află internat la Clinica de Pediatrie din Târgu-Mureș. Mama lui Alexandru, Andreea Suciu Auner,  își dorește să ajungă la un spital din Franța unde băiețelul ar putea fi tratat, însă trebuie transportat în condiții speciale, iar acolo au nevoie de mulți bani de care familia nu dispune.

Cazul a fost semnalat de către doamna Ioana Bența, care s-a întâlnit zilele trecute cu mama copilașului şi aflând povestea acestuia a decis să se implice.

3

Mai aproape de naşterea Domnului Iisus

“Ne bucurăm că am ajuns la cea de-a XII a ediție a Concertului umanitar de colinde, pe care îl organizăm în fiecare an cu emoție și entuziasm. Evenimentul nu are ca scop doar bucuria sufletului, ci și un mod concret de a veni în ajutorul celor care se găsesc în situații critice, cum este și cazul lui Alexandru. Sperăm că în felul acesta să fim mai aproape de semenii noștri, mai aproape de ce înseamnă nașterea Domnului Iisus”, a declarat Remus Aurel Bența.

4567

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE