Home / Administratie / Fülöp Timea, noul șef al Administrației Palatului Culturii

Fülöp Timea, noul șef al Administrației Palatului Culturii

Administrația Palatului Culturii din Târgu-Mureș are începând de luni, 19 decembrie un nou director, în persoana lui Fülöp Timea, fost purtător de cuvând în cadrul Muzeului Județean Mureș. ”Am fost numită pe acest post în urma unui concurs care a avut loc în luna noiembrie. Pe 21 noiembrie am avut proba scrisă, iar pe 24 noiembrie proba orală. În cadrul concursului a trebuit să depun un proiect care vizează personalul și spațiile Palatului Culturii”, ne-a declarat Fülöp Timea.

Cafenea și magazin de suveniruri

Experiența dobândită în cadrul Muzeului Județean Mureș, PR și relații cu publicul, este una de bun augur pentru nou șef al Administrației Palatului Culturii, fapt pentru care proiectele nu vor întârzia să apară, după cum ne spune Fülöp Timea. ”Experianța acumulată în cadrul Muzeului Județean Mureș mă va ajuta foarte mult. În cadrul activității mele anterioare numirii pe acest post, m-am ocupat aproape de toate secțiile muzeului, de aceea cunosc foarte bine și Palatul Culturii. Am organizat multe evenimente, și nu este o noutate pentru mine Palatul Culturii. Pentru perioada următoare, aș dori ca serviciile Palatului Culturii, pentru turiști și pentru locuitorii Târgu-Mureșului să fie la un nivel mai ridicat, la nivelul cerințelor actuale, să fim mai primitori cu turiști, să atragem cât mai mulți vizitatori. În acest sens dorim să venim cu câteva proiecte mai mici, atât pentru cei mai tineri cât și pentru adulți, prin activități de pedagogie muzeală și voluntariat, alături de alte programe culturale. De asemenea, împreună cu directorul Muzeului Județean Soós Zoltán, ne-am propus un proiect care necesită mai mult timp, să amenajăm în cadrul Palatului Culturii un magazin de suveniruri, cu și despre acest minunat edificiu din Târgu-Mureș, precum și o cafenea în cadrul palatului, prin care să reînviem tradiția, pe vremuri exista o cafenea în cadrul Palatului Culturii”, a precizat Fülöp Timea, șef serviciu Administrația Palatului Culturii din cadrul Muzeului Județean Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Liceul Silvic Gurghiu, în haine complet noi pentru anul școlar 2021-2022

După o perioadă în care a stagnat, proiectul de reabilitare și modernizare a Liceului Silvic …