Suspectul crimei asupra medicului Benedek Orsolya, arestat preventiv Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5273 Vizualizări

Suspectul crimei asupra medicului Benedek Orsolya, arestat preventiv

B. Sz. B., tânărul reținut pentru uciderea medicului anestezist Benedek Orsolya, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sâmbătă noaptea. 

Judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Mureș a admis, duminică, propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş în dosarul nr. 1089/P/2016, numărul pe care l-a primit dosarul privind crima comisă împotriva medicului anestezist Benedek Orsolya.
“În temeiul art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală dispune arestarea preventivă a inculpatului B. Sz. B. cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, prev. și pedepsită de art. 188 alin. 1 Cod penal cu reținerea art. 41 alin. 1 Cod Penal pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.12.2016 până la data de 16.01.2017, inclusiv. În temeiul art. 230 Cod Procedură Penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă conform prezentei. Respinge ca nefondată cererea inculpatului, prin avocat din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu, conform art. 218 Cod Procedură Penală”, se arată în încheierea dată în camera de consiliu.
B. Sz. B., un tânăr de 27 de ani din Ernei, care locuia în chirie într-o casă din comuna Corunca, în apropiere de Școala Gimnazială din centrul localității, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra medicului Benedek Orsolya sâmbătă, 17 decembrie. Medicul dispăruse duminică, 11 decembrie. Ultima dată fusese văzută în parcarea de la Auchan City, unde de altfel i-a fost găsită mașina. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE