Home / Slider / FOTO, VIDEO: Prof. univ. dr. Ovidiu Cotoi, rotarian „cu acte”

FOTO, VIDEO: Prof. univ. dr. Ovidiu Cotoi, rotarian „cu acte”

Distribuie

Decanul Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş, prof. univ. dr. Ovidiu Cotoi, a fost primit oficial în rândul membrilor Rotary Club Târgu-Mureş, cu ocazia unei întâlniri festive care a avut loc sâmbătă, 17 decembrie, în incinta Hotelului „Continental” din Târgu-Mureş.

Calităţi umane deosebite

Gazda ceremoniei a fost conf. dr. Mircea Suciu, preşedintele Rotary Club Târgu-Mureş pentru anul rotarian 2016-2017, care a subliniat calităţile profesionale şi umane deosebite ale noului intrat în marea familie a rotarienilor. „Domnul Ovidiu Cotoi este un bun prieten de-al meu. În primul rând, îmi este prieten, pe urmă putem să adăugăm şi calitatea de colaborator, fiind coleg la aceeaşi instituţie şi am făcut destul de multe lucruri frumoase împreună. Personal, împreună cu Cristi Boeriu şi alţi colegi de-ai noştri ne-am dat seama că cel puţin din punctul nostru de vedere îndeplineşte absolut toate calităţile pe care trebuie să le aibă nu neapărat un rotarian, ci un om”, a afirmat conf. dr. Mircea Suciu.

Aceleaşi calităţi deosebite au fost subliniate şi de dr. Cristian Boeriu, fost preşedinte al Rotary Club Târgu-Mureş, care a precizat că îl cunoaşte pe Ovidiu Cotoi de mai bine de două decenii, perioadă în care a confirmat aşteptările din toate punctele de vedere, atât personal cât şi profesional. „Îmi aduc aminte cu mare bucurie când Ovidiu a venit la pompieri, pentru că vroia să facă voluntariat la SMURD. Practic, de atunci ne cunoaştem şi am plăcerea să lucrăm împreună de câteva ori pe ambulanţă şi să ne privim cu ochii umezi unul la altul, pentru că sunt momente pe care nu o să le uităm niciodată. Ne-am reîntâlnit în facultate, după aceea pe alte poziţii, şi prin 2011-2012 eu eram decanul Facultăţii de Medicină, Ovidiu era şef de lucrări şi a venit la mine ca să discutăm nişte aspecte profesionale. Ne-am reîntâlnit de fapt atunci şi am avut o discuţie foarte plăcută, pentru ca astăzi Ovidiu să fie decanul Facultăţii de Medicină, profesor universitar şi eu subordonatul lui direct, ca director de departament. Am avut cu Ovidiu discuţii legate de ceea ce înseamnă Rotary acum vreo trei ani. Eu eram preşedintele clubului atunci şi am avut o discuţie cu el vis a vis de o invitaţie pe care i-am adresat-o, de a ni se alătura ca rotarian”, a mărturisit dr. Cristian Boeriu.

112

„Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor”

În discursul său, prof. univ. dr. Ovidiu Cotoi a mulţumit pentru onoarea de a face parte din familia rotariană şi a promis că se va implica în proiectele derulate în folosul comunităţii în cadrul Rotary Club Târgu-Mureş. „Sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi să fiu un membru de bază al acestei comunităţi şi al acestui club”, a menţionat decanul Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş.

Text şi foto: Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Demers pentru un nou pod feroviar peste râul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.