Home / Social / Grad mediu de risc la partida dintre ASA şi Poli Timişoara

Grad mediu de risc la partida dintre ASA şi Poli Timişoara

Distribuie

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş va asigura astăzi măsurile de ordine şi siguranţă publică, cu ocazia partidei de fotbal din Cupa Ligii Adeplast.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş va asigura, cu un efectiv de aproximativ 40 jandarmi operativi, măsurile specifice de asigurare ordine publică, cu prilejul partidei de fotbal dintre echipele ASA Târgu-Mureş şi ACS Poli Timișoara, din cadrul Cupei Ligii Adeplast de fotbal masculin.

“Meciul va debuta la orele 20.30, pe stadionul Trans-Sil din Târgu-Mureş, iar în şedinţa tehnică dintre reprezentanţii Jandarmeriei, Poliţiei, clubului ASA Târgu-Mureş s-a stabilit gradul – mediu – de risc al meciului, precum şi măsurile privind ordinea şi siguranţa publică  pe stadion şi în imediata apropiere a arenei sportive. Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului ASA Târgu-Mureş, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/ defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efectivele de jandarmi în cooperare cu Poliţia Municipiului Târg-Mureş şi Poliţia Locală”, a precizat cpt. Ciprian Căluşer, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş.

De asemenea, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş recomandă tuturor spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării la şi de la locul de desfăşurare al competiţiei sportive, în apropierea şi în incinta stadionului, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.