„Părinți, copii și jucării”, picturi și entuziasm la Teatrul Ariel Eveniment
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 286 Vizualizări

„Părinți, copii și jucării”, picturi și entuziasm la Teatrul Ariel

Copiii care urmează cursuri de teatru și chitară clasică la Castelul Cunoașterii au urcat, luni, de la ora 18.00, pe scena Teatrului Ariel, în cadrul unui eveniment caritabil organizat de Asociația Podium. Spectatorii, în general părinți sau bunici ai copiilor, au avut plăcerea să urmărească spectacolul „Părinți, copii și jucării”, de Teodora Chira, și s-au distrat copios. Alături de cursanții Castelului au urcat pe scenă și elevi ai Liceului Pedagogic „Mihai Eminescu” din Tîrgu Mureș. Regia spectacolului i-a aparținut actriței Andreea Ajtai, coregrafia lui Mario Garcia, iar trupa de chitare a fost coordonată de Veronica Ilie.

img_0702

Frumosul îmbrățișat cu entuziasm

S-a cântat, s-a dansat, s-a aplaudat – asta în timpul spectacolului. Înainte, în foaierul teatrului, cursanții adulți și copii ai Castelului Cunoașterii, și-au expus o parte dintre lucrări: picturi și modelaje. Expoziția a fost prezentată de artista Anamaria Pascu.

img_0691

„Eu am lucrat numai cu copiii, deci să spun că i-am observant mai mult pe ei. Pot să spun că sunt extreme de originali și că prin aceste lucrări se vede procuparea lor încă din fragedă copilărie, pentru că sunt copii și de 3-4 ani, pentru frumos și pentru armonie. Modalitatea în care lucrează este una lirică, inedită și extrem de personal. Ceea ce ne bucură este că relevă o preocupare fantastic pentru acest domeniu al artelor plastic. Lucrările lor sunt adevărate ferestre spre o lume a imaginației, cu grijă, cu personalitatea lor și, mai ales, cu etuziasmul cu care fac acest lucru. Vă invit să îmbrățișați fiecare lucrare cu generozitate și să vă lăsați pătrunși de energia fiecărei lucrări în parte”, ne-a spus Anamaria Pascu.

img_0709

Apoi, am intrat în Sala mare, pentru a vedea reprezentația copiilor. În scurtul discurs pe care l-a rostit înainte de începerea spectacolului, Teodora Chira, președintele Asociației Podium, pe lângă mulțumirile adresate Teatrului Ariel și Primăriei Tîrgu Mureș, pentru sprijinul acordat asociației, i-a invitat pe adulți să se implice și ei ca actori în următoarele spectacole și ne-a îndemnat să ne urmăm visurile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE