Echipele de baschet mureșene sărbătoresc sub panou BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

Echipele de baschet mureșene sărbătoresc sub panou

În „ajunul Ajunului Crăciunului”, ambele echipe de baschet care reprezintă Târgu-Mureșul în Ligile Naționale vor susține partide foarte dificile în deplasare, la fruntașe ale campionatelor, masculin și feminin. Începem cu cel masculin, deoarece „tigrii” sunt cei care vor juca primii în seara zilei de 23 decembrie.

Meci „european” pe Someș

În Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, BC Mureș întâlnește formația locală U-Banca Transilvania. Ambele echipe sunt calificate în faza a doua a competiției continentale EuropeCup și era foarte aproape ca cele două să fie adversare în grupa fazei secunde a competiției. Clujenii au ratat însă meciul pentru ocuparea primului loc din prima fază cu echipa turcă Gaziantep și le-au „transferat-o” mureșenilor ca adversară. BC Mureș a cedat la rândul ei întâlnirea pe teren propriu cu turcii și vor avea de făcut în luna ianuarie o deplasare în Turcia, în loc de una pe malul Someșului. U-BT se află pe podiumul campionatului după 11 meciuri disputate, cu 10 victorii și o singură înfrângere, câte are și liderul Steaua CSM Eximbank București, dar cu un joc mai mult disputat. BC Mureș se află la mijlocul clasamentului, cu 6 victorii și tot atâtea eșecuri. În ultima perioadă mureșenii s-au dovedit mai de fiecare dată un adversar dificil pentru „universitari”, chiar dacă patru din cele cinci întâlniri disputate în cursul acestui an au revenit clujenilor, care au în componență nu mai puțin de patru jucători care au fost „tigri” în sezoanele trecute: Adamovic, Dykes, Barro și Jucan. Meciul disputat în turul campionatului la Târgu-Mureș s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 69-82. Jocul va începe la ora 17.15.

siriusFetele de la Sirius pot încheia cu succes anul

Nou promovată în Liga Națională feminină, echipa UPM BC Sirius nu va avea nici ea o sarcină ușoară în etapa a XIII-a. Echipa lui Steff Zakarias întâlnește tot vineri, 23 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe, formația locală ACS Sepsi SIC, lidera la zi și campioana en-titre. Campioanele se află în fruntea clasamentului, cu o singură înfrângere în 12 partide, în timp ce mureșencele au reușit al treilea succes în etapa precedentă, când au învins pe teren propriu cealaltă nou promovată, Politehnica Național Iași. Echipa Sirius va avea însă șansa de a încheia anul cu un nou succes. Este totodată și o neșansă, echipa având de disputat un meci între Crăciun și Anul Nou, mai exact miercuri, 28 decembrie, ora 19.00, când va primi vizita penultimei clasate, CSBT Alexandria.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE