Home / BC Mures / „Tigrii” se impun în duelul „european” de la Cluj

„Tigrii” se impun în duelul „european” de la Cluj

Distribuie

În ultimul meci din acest an al Ligii Naționele de Baschet Masculin, BC Mureș Târgu-Mureș a câștigat vineri seara partia susținută în deplasare în cadrul etapei a XII-a a campionatului masculin la Cluj-Napoca. Partida dintre cele două participante în faza a doua a competiției continentale FIBA Europe Cup s-a încheiat cu sorul de 89-104 (23-29, 30-24, 16-29, 20-22). După înfrângerea de pe teren propriu în al doilea meci din cadrul grupei din cupele europene în fața formației turce Gaziantep, cea care a detronat de pe prima poziție după prima fază tocmai echipa clujeană, „tigri” au reușit să obțină un succes entuziasmant în fața echipei care îi avea printre jucătorii de bază pe foștii jucători ai echipei mureșene, Dykes, Adamovic, Barro și Jucan.
Mureșenii s-au revanșat după eșecul din partida tur, câștigată de clujeni la Târgu-Mureș. A fost un meci în care s-au remarcat „lunetiștii” celor două formații, cââștigată de gazde cu un mai rar întâlnit 13-12, adică 39-36 pe tabela de marcaj la capitolul reușitelor de la distanță. Mureșenii au câștigat însă duelurile de sub panouri și au câștigat trei din cele patru sferturi. La pauza mare s-a intrat la egalitate (53-53), dar sfertul trei, deseori punctul slab al mureșenilor a fost câștigat categoric de această dată. Cu 13 puncte avantaj la ultima pauză, „tigrii” au reușit să încheie partida cu o victorie importantă, atât în economia clasamentului, dar mai ales pentru moral.
Marcatori:
U-BT: Adamovic 19 (5×3), Pustozvonov 18, Rasic 16 (5), Barro 12, Dykes 9 (2), Torok 6, Jucan 6, T. Gheorghe 3 (1)
BC Mureș: Gajovic 26 (4), Mohammed 23 (1), Martinic 20 (3), Santa 17, Dapa 8 (2), Barham 6 (2), Lazar 4. Au mai jucat Daniel Popescu și Dragoș Andrei

Photo: Toth Csaba


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.