60 de infracțiuni în doar trei zile Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

60 de infracțiuni în doar trei zile

 

Pentru siguranţa cetăţenilor, de Crăciun, peste 500 de poliţişti mureşeni au acţionat, suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

În ultimele trei zile, polițiștii au constatat 60 de infracțiuni, dintre care 37 de natură judiciare, 16 infracțiuni au fost la regimul rutier iar 7 au fost alte genuri. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 220 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 74 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea public, au aplicat 3 sancţiuni prevăzute de Legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 4 la domeniul silvic.

De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale.

Totodată, au fost reținute 19 permise de conducere, dintre care 1 pentru viteză şi 6 pentru alcool, fiind retrase și 6 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 65.000 de lei, iar a bunurilor confiscate este de 570 de lei (articole pirotehnice şi produse alimentare).

Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătoarea Crăciunului, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE