Concurs de poezie și fotografie pentru liceeni. Doi semifinaliști din Mureș Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 294 Vizualizări

Concurs de poezie și fotografie pentru liceeni. Doi semifinaliști din Mureș

A 16-a ediție a concursului LicArt se desfășoară în perioada 5 decembrie 2016 – 19 martie 2017 și cuprinde două secțiuni: poezie și fotografie. La concurs pot participa doar liceeni care sunt înscriși într-o instituție de învățământ preuniversitar acreditată, în clasele IX-XII. Toate delatiliile legate de încriere și participare le găsiți pe site-ul licart.ro. Conform regulamentului „la sfârșitul fiecărei săptămâni, toate creațiile sunt evaluate de un juriu condus de Radu Herjeu, coordonator LicArt, care va desemna semifinalistele”.

Premii consistente și învitații în Tabăra de Creație LicArt

În cadrul fiecărei secțiunii se vor acorda câte trei premii, care vor ajunge la o valoare totală de 15000 de lei, potrivit organizatorilor fiind cele mai mari acordate în România la astfel de competiții. Câștigătorii celor 3 premii de la secțiunea Fotografie/Poezei vor fi desemnați dintre acei finaliști care au avut cel puțin 3 creatii semifinaliste in cele 15 săptămâni de concurs. „Finaliștii vor fi invitați în Tabăra de Creație LicArt, ce va avea loc în perioada 21-27 aprilie 2017. În cadrul acesteia vor fi anuntați și premiați câștigătorii concursului”, anunță organizatorii.

Doi semifinaliști din Mureș la secțiunea fotografie

Până la finalul lunii decembrie, în primele 3 săptămâni, au reușit să se claseze printre semifinaliștii concursului doi elevi din Mureș. Amândoi au participat la secțiunea fotografie. Hajdu Aletta, elevă a Liceul Vocaţional Pedagogic „Mihai Eminescu”, a ajuns deja de două ori printre semimifinaliști, cu două fotografii înscrise la categoria portret. Kovács Róbert, elev al Liceului Tehnologic din Luduș, a impresionat juriul cu o fotografie înscrisă la categoria alb-negru și a ajuns printre semifinaliștii celei de a treia săptămâni a concursului.

În primele 3 săptămâni ale concursului LicArt, organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educației, s-au înscris peste 400 de liceeni. Până acum au fost desemnați semifinaliști 63 dintre ei. Cei care doresc să participe la concurs mai au la dispoziție 12 săptămâni pentru a-și înscrie fotografiile și poeziile.

(Foto: „Ștrengar…”, fotografia elevei Hajdu Aletta, semifinalistă în a doua săptămână a concursului/licart.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE