Cum va fi vremea de Revelion Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 384 Vizualizări

Cum va fi vremea de Revelion

Vremea în România va fi caracterizată, în următoarele două săptămâni, de o uşoară încălzire, urmată de o răcire treptată, precipitaţiile urmând să fie, în general, slabe, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, informează NEWS.ro. Temperatura aerului va avea valori medii uşor peste normele climatologice ale perioadei, de aproximativ 6 grade ziua şi 2 grade noaptea, informează ANM. Apoi vremea se va răci treptat, astfel încât, pe 30 – 31 decembrie, se vor înregistra maxime diurne de 2-3 grade şi minime nocturne de aproximativ -8 grade, în medie. Ulterior, se va încălzi, iar temperaturile se vor apropia de normele perioadei în jurul datei de 2 ianuarie, când vor fi medii regionale de 3-4 grade ziua şi -4 – -3 grade noaptea. Spre sfârşitul celor două săptămâni de prognoză (26 decembrie – 8 ianuarie) o nouă răcire a vremii va determina temperaturi maxime situate în jurul valorii de 0 grade şi minime de -6 grade.
Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în perioada 26-28 decembrie şi din nou după 2 ianuarie.
Conform sursei citate, în Transilvania, în prima parte a intervalului de prognoză, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal – maxime diurne de 2 grade şi minime nocturne de 0 grade, în
medie. Apoi valorile de temperatură vor scădea de la o zi la alta, astfel încât, în jurul datei de 31 decembrie vor fi medii regionale de aproximativ -4 grade ziua şi -15 – -14 grade noaptea.
În primele zile din ianuarie, vremea se va încălzi uşor, iar pe 3 – 4 ianuarie se vor atinge, în medie, 0 grade ziua şi -8 – -7 grade noaptea, pentru ca apoi, până la sfârşitul celor două săptămâni de prognoză, un nou proces de răcire să determine scăderea temperaturii cu aproximativ 3-4 grade.
Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în intervalele 26 – 29 decembrie şi 2 – 8 ianuarie, iar în rest doar izolat vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe, trecătoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE